Beëdigd vertaler in Nederland

Ons professionele vertaalbureau biedt service van de hoogste kwaliteit. Wij maken beëdigde en gewone vertalingen.
Wij vertalen: overheidsdocumenten, verklaringen, notariële en juridische documenten, diploma's, getuigschriften en medische documenten.
Wij werken samen met Nederlandse instanties op het gebied van vertalingen.

De vertalingen, voorzien van de stempel en handtekening van de vertaler worden geleverd binnen de kortst mogelijke termijn. De levertijd is afhankelijk van het soort document, daarom ontvangt de klant nadat deze een scan van het document heeft opgestuurd razendsnel een offerte.

Wij zijn een van de weinige vertaalbureau's dat vertalingen aanbiedt van medische documenten uit het Pools, Nederlands en Engels. Beëdigde en gewone medische vertalingen worden door ons met een enorme zorgvuldigheid gemaakt, met behoud van inhoud en vorm.

Het moderne vertaalbureau Linguo.nl biedt vertalingen on-line 24/7 aan. U hoeft alleen maar een bestand op te sturen voor een offerte, de betaling te voldoen, en wij versturen binnen de snelst mogelijke termijn de vertaalde tekst per mail. Gewone vertalingen worden gemaakt door bekwame vertalers en beëdigde vertalers.

Wij bieden cursussen en scholingen Nederlands, Engels en Pools aan. In ons aanbod vindt u programma;s voor beginners, half gevorderden en gevorderden. Wij maken ook cursussen op maat aangepast aan de individuele behoeften van de klant.

98%
tevreden klanten
879
gerealiseerde projecten
10
jaar op de markt
71%
van de klanten komt terug

Over ons

Onze vertalers vertalen al meer dan 10 jaar documenten en voeren tolkopdrachten uit in Nederland en België. Wij realiseren zowel omvangrijke vertaalprojecten voor grote bedrijven, als vertalingen van afzonderlijke documenten voor individuele klanten. Eigenaar van het bureau is Anna Grobelny, MA - beëdigd vertaalster Nederlands en Engels. Anna Grobelny staat op de lijst van beëdigde vertalers onder nummer 3976 in het register van het bureau BTV, dat valt onder het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Ze is lid van het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers NGTV, en van de vereniging Levende Talen.

Beëdigd vertaalster
Nederlands en Pools
Anna Grobelny

Hoe gaan wij te werk?

Het moderne vertaalbureau Linguo.nl biedt vertalingen on-line 24/7 aan. U hoeft alleen maar een bestand op te sturen voor een offerte, de betaling te voldoen, en wij versturen binnen de snelst mogelijke termijn de vertaalde tekst per mail. Gewone vertalingen worden gemaakt door bekwame vertalers en beëdigde vertalers.

Documenten
voor een offerte

Stuur voor het ontvangen van een gratis offerte een bestand, scan of foto van het document dat u wilt laten vertalen. Maakt u zich geen zorgen over het juiste format van het bestand, wij accepteren ieder document in Word, PDF, JPG en vele andere formats.

Offerte
en termijn

U ontvangt spoedig een mail met een offerte voor de vertaling, met daarbij informatie over de leveringstermijn. Bovendien neemt een medewerker van ons bureau telefonisch contact met u op, om u gedetailleerde informatie over de offerte te geven.

Acceptatie
betaling

Na ontvangst van de offerte en leveringstermijn beslist u zelf of u de vertaling wilt bestellen. Op onze site kunt u een simpele manier de betaling voldoen met credticard of internetbankieren.

Levering van de vertaling

Onze vertaler gaat aan het werk op het moment dat wij de betaling ontvangen. Een gewone vertaling (ongewaarmerkt) versturen wij per mail, en een beëdigde vertaling met de gewone post of per koerier.

Neem contact met ons op