samenwerking

Professionele vertaaldiensten

Samenwerking met Nederlandse bedrijven en vertaalbureaus

Wij werken in een team van ervaren beëdigde vertalers en daarom kunnen wij zeer scherpe prijzen en snelle levering van vertalingen aanbieden. Onze klanten en opdrachtgevers zijn Nederlandse bedrijven en.
Neem contact met ons op
Taalcombinaties

Specialisten in het Pools, Nederlands en Engels

Nederlands
Engels
Pools

Al meer dan 10 jaar vertalen onze vertalers met succes documenten en ze doen tolkdiensten in Nederland en België. We voeren vertaalprojecten uit voor grote bedrijven, maar vertalen ook losse documenten voor individuele klanten.

De vertegenwoordiger van ons bureau is Anna Grobelny, MA – beëdigd vertaalster Nederlands en Engels. Anna Grobelny is afgestudeerd aan de Faculteit Toegepaste Taalkunde van de Universiteit van Warschau, de Faculteit Geesteswetenschappen van de Universiteit van Amsterdam en heeft een opleiding voltooid van de SIGV – de Stichting Instituut van Gerechtstolken en Vertalers in Utrecht. Ze is opgenomen onder nummer 3976 in het register van beëdigde vertalers van het BTV, resorterend onder het Ministerie van Justitie. Ze is lid van de Vereniging van Leraren in Levende Talen.